کلینیک جامع آموزش پزشکی

کلینیک جامع آموزش پزشکی

همچنین می توانید کانال ما در تلگرام را دنبال کنید با عنوان: نکات مهم سلامتی t.me/public_health
کلینیک جامع آموزش پزشکی

کلینیک جامع آموزش پزشکی

همچنین می توانید کانال ما در تلگرام را دنبال کنید با عنوان: نکات مهم سلامتی t.me/public_health

پلی فنول های سیب

http://img.tebyan.net/ts/persian/blue/Parts/box-payameSalamat.jpg


چربی سوزهای طبیعیhttp://www.irannaz.com/user_files/image/13/42.jpg

این ماده چیست ؟ آنتی اکسیدان های موجود در میوه سیب.
دلیل مصرف : توانایی کاهش کلسترول ، افزایش قدرت و کاهش خستگی عضلات.
مقدار مصرف : ۵۰۰ میلی گرم پیش از صبحانه و ناهار، و خوردن یک عدد سیب (که بطور معمول حاوی ۲۰۰ میلی گرم پلی فنول است) پیش از تمرین.

طی مطالعه ای که نتایج آن در سال ۲۰۰۷ در ژورنال علم و طب در ورزش به چاپ رسید، به موش های آزمایشگاهی پلی فنول های سیب داده شد و وزن آنها،درصد چربی بدنشان، قدرت عضله دو قلوی ساق و مقدار خستگی این عضله پس از فعالیت مورد بررسی قرار گرفت. پس از سه هفته، موش هایی که با پلی فنول تغذیه شده بودند نه تنها درصد چربی بدنشان ۳۰ درصد کمتر از دیگر موشها گزارش شد، بلکه مقدار حیرت انگیز افزایش درصد در صدی قدرت در ساق آنها گزارش شد، بعلاوه خستگی عضلانی بسیار کمتر. در مطالعه دیگری که در سال ۲۰۰۷ منتشر شد، انسانها مورد آزمایش قرار گرفتند.

به تعدادی از افراد پلی فنول های سیب  داده شد برای سه هفته و پس از بررسی مشخص شد، سطح کلسترول LDL (نوع بد) این افراد و وزن آنها کاهش یافته، بخصوص مقدار چربی شکم. دانشمندان چنین نتیجه گیری کردند که پلی فنول ها ژن هایی را در بدن فعال می کنند که باعث تقویت چربی سوزی و کاهش ذخیره سازی چربی می شوند. افزایش مصرف چربی بعنوان سوخت توسط بدن همچنین می تواند دلیلی برای کاهش خستگی عضلانی در این مدت باشد، و خاصیت آنتی اکسیدانی پلی فنول ها هم می تواند به کاهش آسیب های عضلانی در طول تمرین و در نتیجه افزایش قدرت عضلانی بیانجامد.

 

  

بافت عضلانی انسان دائماً درحال تغییر وتحول است  وقتی تغذیه وتمرین خوب باشد، عضله وارد فازآنابولیک می شود ووقتی عکس آن اتفاق بیفتد عضلات درحالت کاتابولیک قرار می گیرند. نسبت این دو فازتعیین میکند که عضلات درحالت رشدقراردارند یا تخریب.
ما زمان زیادی راصرف میکنیم تا ببینیم ازچه راههایی می توان فعالیت آنابولیک رادرعضلات بالا برداما این فقط نیمی ازماجرااست.

اولین چیزی که به ذهنمان می رسداین است که بیشتربخوریم تاوزنمان رابالا ببریم درست است که  اینکارمارا واردفازآنابولیک میکنداما همزمان باعث تجمع چربی دربدن میگردد.

دقیقاً به همین دلیل است که هر بدنسازی باید برای آشکارکردن عضلاتی که برای ساختن آنها زحمت کشیده، رژیم های سختی راتجربه کند.مشکل دراینجاست که درطول دوران رژیم ورزشکار بایدبه همان اندازه که دردوران افزایش حجم برای ساخت عضلات زحمت میکشید مراقب ازدست رفتن عضلات هم باشد.

محققان مرکزپزشکی “تافتز” دربوستون تلاش کردندببینند آیا”بی کربنات پتاسیم” می تواندتخریب عضلات را در موشهای آزمایشگاهی کم کند یاخیر؟علاوه براین همزمان آنها میخواستنند ببینند آیا ویتامین D هم دراین پروسه نقش دارد؟آنها برای این تحقیق فاکتورهای زیادی راکه نشان دهنده فازآنابولیک یاکاتابولیک عضله بودندبه عنوان شاخص موردبررسی قراردادند،مانند میزان نیتروژن دفعی، ژنهای مسئول تجزیه عضلات ، مقاطع عرضی فیبرهای عضلانی ومیزان IGF-1 . کاهش اسید یته بدن ممکن است آنتی کاتابولیک باشد

این پژوهش نشان دادکه بی کربنات پتاسیم باعث بهبود بالانس نیتروژن درعضلات گردید،عملکردپروتئین Aktراکه یک جزء مهم ازفرایندآنابولیک عضلات است راارتقاء داد وبطور بارزی سایزفیبرهای عضلانی نوع A راافزایش داد.درعین حال نکته جالب این بودکه آنان  متوجه شدند اگرویتامین D به اندازه کافی وجود نداشته باشد هیچ کدام از این اثرات مثبت رخ نمیدهد!

بطور خلاصه می توان اینطورنتیجه گیری کرد که بی کربنات پتاسیم به همراه ویتامینD میتواند باعث اقزایش توده عضلانی ورزشکار گردد.

البته توجه داشته باشید که مصرف بیش ازاندازه پتاسیم میتواند برای عملکرد نرمال قلب خطرناک باشد .پس هیچ وقتت بیشتر از ۳ گرم درروز پتاسیم مصرف نکنید.و این۳ گرم رانیز به۳ وعده  ۱گرمی تقسیم کنید و هروعده را۳۰ دقیقه پیش از غذای اصلی خود مصرف کنید. به خاطرداشته باشید که ویتامینD کافی نیزدر طول روز به بدن خودبرسانید.دراین صورت میتوانید مطمئن باشیدراه خوب وموثری برای حفظ عضلات خود در دوران سخت رژیم پیداکرده اید.

نویسنده : ایزاک هیندز

مترجم : دکتر طبرستانی

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد