ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
کاسنی از جمله گیاهانی به شمار میرود که از دیرباز مورد توصیه طبیبان سنتی بوده است. ریشه این گیاه میتواند علاوه بر مزایای زیاد درمانی دیگرش، به عنوان تقویتکنندهای مناسب برای کبد استفاده شود. در همین دستهبندی، از گون هم میتوان برای افزایش قدرت کبد در روند سوختوساز بهره گرفت. ریشههای این گیاه همانند کاسنی علاوه بر داشتن خواص متعدد میتواند مورد استفاده اشخاص برای بالا بردن توان کبد باشد.تهیه دمنوشی از گل مریم هم اثرات خوبی بر تقویت کارایی کبد بر جا میگذارد.
به کسانی که دچار
اضطراب هستند، توصیه میشود زغالاخته مصرف کنند که استرس را کاهش میدهد و
استرس باعث ایجاد اشکالات متعدد و متفاوت روانی و جسمی میشود و بر کبد
نیز اثر میگذارد. به همین دلیل با مصرف زغالاخته میتوان یک تیر را بر دو
هدف نشاند.از میان خوردنیهای غذایی، میتوان مکمل روغن ماهی را نام برد
که قدرت زیادی در شکستن چربیها بخصوص در ناحیه کبد دارد و به تقویت کار
کلیهها، معده و خونرسانی بهتر کمک شایانی میکند.
اگر میخواهید
خود را از بیماریها و نارساییهای کبدی، بخصوص نارساییهایی چون اختلال
کبد چرب دور بمانید، مصرف آبمیوهها پیشنهاد سالمی برای این منظور است. آب
سیب، هویج، لیموترش، حتی سبزیجاتی چون اسفناج و جعفری، برخی کلمها مثل
بروکلی، قمری و بروکسل میتواند این نیت شما را برآورده کند و مواد معدنی
آنها به کمک پاکسازی بهتر بدن از سموم بیاید.
در راس تمام
خوراکیها که تقریبا همگان بر اثرات و مزایا و فواید گوناگون آن در
زمینههای بسیار متفاوت واقف هستند، عسل قرار دارد. خوردن مقداری کنترل شده
و متعادل از عسل به طور منظم یک فایده دیگر هم دارد که آن دور شدن از
احتمال ابتلا به بیماریهای کبدی و از همه مهمتر سیروز کبدی است.زنجبیل،
دارچین، سرکه، سیر، پیاز، نان سبوسدار، آرتیشو یا کنگر فرنگی، قاصدک ترش،
رزماری، کاکائوی تلخ، سیب، تمشک، پرتقال، گریپفروت، طالبی، گلابی، کشمش،
آلو و مانند اینها نیز اثرات مفیدی بر تقویت کبد دارد.