کلینیک جامع آموزش پزشکی

کلینیک جامع آموزش پزشکی

همچنین می توانید کانال ما در تلگرام را دنبال کنید با عنوان: نکات مهم سلامتی t.me/public_health
کلینیک جامع آموزش پزشکی

کلینیک جامع آموزش پزشکی

همچنین می توانید کانال ما در تلگرام را دنبال کنید با عنوان: نکات مهم سلامتی t.me/public_health

راه و رسم آب درمانی

راه و رسم آب درمانی

آب درمانی

اگر تا به حال به چشمه های آب معدنی کشور سری زده باشید، حتما دیده اید که جماعتی در حال تن شویی و حمام گرفتن در حوض یا زیر دوش هستند و به سختی حاضرند از آب دل بکنند. در حقیقت درست ترین روش برای آب درمانی همین تماس همه جانبه به آب است که به شکل غوطه خوردن در استخر یا دوش گرفتن رواج پیدا کرده است. اما مدت زمان تماس با این آب ها، بر اساس نوع آب و درجه حرارت محیط برای افراد متفاوت است. گاهی حتی این زمان بر اساس توصیه پزشک از چند دقیقه تا چند ساعت تغییر می کند.

 

استفاده از آب سرد ممکن است به ایجاد شوک منجر شود، بنابراین نباید در مورد کودکان این روش را به کار برد. در مورد بزرگسالان هم شست و شو باید به تدریج صورت گیرد و ابتدا از آب سرد و سپس از آب گرم استفاده شود. استفاده از آب گرم هم درست مثل آب سرد، باید به آرامی و به تدریج انجام شود. آب گرم باعث بازشدن عروق می شود و همچنین محرک، اشتها آور و خواب آور است.

 

برای درمان بیماری های فلج و راشیتیسم کودکان می توان از

آبهای معدنی سرد استفاده کرد. در این صورت پزشک باید نظارت مستقیم

داشته باشد. درمان این بیماری ها به صورت غوطه خوردن در استخر است

 

زیر دوش سلامتی!

آب درمانی به صورت دوشی انواع مختلف پرفشار، کم فشار، بارانی، رشته ای و تیغه ای دارد. هر چند که ممکن است شما در کمتر چشمه ایرانی این انواع مختلف را ببینید. به طور کلی درجه حرارت این نوع از آبها بین 26 تا 35 درجه ی سانتیگراد است و شما به مدت 2 تا 10 دقیقه می توانید زیر فشار کم این آب ها بمانید. این نوع استحمام علاوه بر تمام مزایای آب درمانی، آرام بخش و تسکین دهنده است. اگر قرار است با آب سرد یا گرم پرفشار آب درمانی کنید، این زمان باید به حداقل برسد تا آسیب های ثانویه برایتان در بر نداشته باشد.

 

آب درمانی موضعی

آب درمانی

اگر اهل حمام گرفتن در آب های گرم نیستید، می توانید از آنها به شکل موضعی بهره ببرید. البته این روش بیشتر در مورد دهان، حلق، بینی و مجرای واژینال به کار می رود. نوع بخور هم بیشتر با آب گرمی که حرارتی معادل 42 تا 45 درجه سانتیگراد داشته باشد انجام می شود و به صورت حمام بخار و در مدت زمان معین انجام می شود. آن هم زیر نظر پزشکی که در درمان بیماری های تنفسی تبحر داشته باشد.

 

آب های سرد

برای درمان بیماری های فلج و راشیتیسم کودکان می توان از آبهای معدنی سرد استفاده کرد. در این صورت هم پزشک باید نظارت مستقیم داشته باشد. درمان این بیماری ها به صورت غوطه خوردن در استخر است اما با نوشیدن این آب های سرد در بطری های مخصوص می توان از ترکیبات آنها به شکل درونی بهره برد.

یادتان باشد این آب باید به همان صورتی که از مظهر چشمه خارج می شود تهیه و مصرف شود تا کیفیت آن از بین نرود. البته گاهی لازم است اقداماتی مثل حذف ترکیبات آهن و گازها یا افزایش مواد ثانویه به آب صورت گیرد که این اقدامات در کارخانجات شیشه پرکنی انجام می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد