ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
کوتاه و خواندنی های سلامت
● مصرف نوشیدنی های شیرین خطر ابتلا به نقرس را افزیش می دهد.
● فشارهای روانی و استرس در بروز سرطان نقش دارد.
● بازی های رایانه ای فضایی از مغز را فعال می کند که مسئول عادات اعتیادآور است.
● نخ دندان تا ۶۰ درصد پوسیدگی های دندانی را کاهش می دهد.
● مصرف بیش از حد ویتامین c در مادران زمینه ساز تولد نوزادان نارس است.
● بیش از ۷۰ درصد مرگ و میرهای ناشی از سرطان در کشورهای کم درآمد رخ می دهد.
● ماست میزان ابتلا به بیماری های گوارشی وابسته به سن راکاهش می دهد.
● روغن زیتون برای کاهش خطر سکته مغزی مفید است.
● فندق برای تقویت بدن به ویژه در دوران نقاهت توصیه می شود.
● روغن زیتون برای کاهش خطر سکته مغزی مفید است.
● آهن موجود در ماهی جذب آهن منابع گیاهی را افزایش می دهد.
● جمجمه زنان ضخیم تراز جمجمه مردان است.
● سیگار عمر پروتزهای دندانی را کاهش می دهد.
● افراد خیلی شاد در مواجهه با مشکلات ضعیف هستند.
● سرطان کلیه در افراد سیگاری شایع تر است.
● عوارض دارویی در افراد سالمند و چاق شدیدتر از دیگران است.
● مصرف غذاهای چرب و ادویه دار یک تا ۳ ساعت قبل از خواب باعث خستگی در روز بعد می شود.
● خوردن تنقلات هنگام گرسنگی موجب ایجاد عادات غذایی نادرست می شود.
● پرداختن به کاری همزمان با غذا خوردن باعث افزایش وزن ناشی از پرخوری می شود.
● انجام ندادن نرمش قبل از ورزش علت عمده آسیب دیدگی های ورزشی است.
● ورزش کردن فرد را ۹ سال جوان تر نگه می دارد.
● مصرف حبوبات و میوه های خام برای مبتلایان به زخم اثنی عشر مفید است.
● مصرف کرفس خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
● جویدن آدامس پس از تمام وعده های غذایی از دندان مراقبت می کند.
● مصرف سویا باعث افزایش هوش و تقویت حافظه می شود.
● اگر امکان ضد عفونی کردن سبزی مقدور نیست، باید آن را آب پز و سپس مصرف کرد.