کلینیک جامع آموزش پزشکی

کلینیک جامع آموزش پزشکی

همچنین می توانید کانال ما در تلگرام را دنبال کنید با عنوان: نکات مهم سلامتی t.me/public_health
کلینیک جامع آموزش پزشکی

کلینیک جامع آموزش پزشکی

همچنین می توانید کانال ما در تلگرام را دنبال کنید با عنوان: نکات مهم سلامتی t.me/public_health

مصرف بیش از حد گوشت قرمز باعث سکته‌ی مغزی می‌شود

مصرف بیش از حد گوشت قرمز باعث سکته‌ی مغزی می‌شود


مصرف منظم و بیش از حد گوشت قرمز خطر سکته مغزی را افزایش می‌دهد. این در حالی است که منابع دیگر پروتئین این خطر را کاهش می‌دهند.

گوشت قرمز

 

گوشت قرمز بخش عمده‌ای از برنامه‌ی غذایی زندگی مدرن امروزی را به خود اختصاص داده است، به دلیل این که بر اساس یک باور اشتباه مردم تصور می‌کنند گوشت قرمز برای به خصوص مردها ضروری است.

 

این تصور وجود دارد که مردها بیشتر از زن‌ها به گوشت قرمز نیاز دارند و برای همین مصرف گوشت قرمز در بین مردم و به ویژه در کشورهای ثروتمند بیشتر شده است.

 

محققان دانشگاه هاروارد نتایج دو پژوهش گسترده را جمع آوری کرده و از نزدیک تغذیه‌ی 84010 زنِ بین 30 تا 55 سال و 150 مرد بین 40 تا 75 ساله را به ترتیب به مدت 26 و 25 سال مورد بررسی قرار دادند.

 

نتایج این بررسی‌ها نشان داد هر چه مصرف گوشت قرمز بیشتر می‌شود خطر سکته‌ی مغزی نیز افزایش می‌یابد.

جذب پروتئین از طریق مصرف محصولات لبنی خطر سکته‌ی مغزی را بین 10 تا 11 درصد کاهش می‌دهد

محققان با در نظر گرفتن این که در هر وعده مصرف گوشت بین 110 تا 170 گرم گوشت مصرف می‌شود به این نتیجه رسیدند افرادی که روزانه دو وعده گوشت قرمز می‌خورند، به میزان 28 درصد بیشتر در معرض خطر سکته‌ی مغزی قرار می‌گیرند. در مورد زن‌ها این احتمال 19 درصد تخمین زده شده است.

 

در عوض محققان مشاهده کردند مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز خطر سکته‌ی مغزی را به میزان 27 درصد کاهش می‌دهد و جایگزین کردن پروتئین‌های گیاهی این خطر را 17 درصد کاهش می‌دهد.

 

مصرف ماهی نیز همین تأثیر را دارد و در نهایت این که جذب پروتئین از طریق مصرف محصولات لبنی خطر سکته‌ی مغزی را بین 10 تا 11 درصد کاهش می‌دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد