ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
گوشت قرمز بخش عمدهای از برنامهی غذایی زندگی مدرن امروزی را به خود اختصاص داده است، به دلیل این که بر اساس یک باور اشتباه مردم تصور میکنند گوشت قرمز برای به خصوص مردها ضروری است.
این تصور وجود دارد که مردها بیشتر از زنها به گوشت قرمز نیاز دارند و برای همین مصرف گوشت قرمز در بین مردم و به ویژه در کشورهای ثروتمند بیشتر شده است.
محققان دانشگاه هاروارد نتایج دو پژوهش گسترده را جمع آوری کرده و از نزدیک تغذیهی 84010 زنِ بین 30 تا 55 سال و 150 مرد بین 40 تا 75 ساله را به ترتیب به مدت 26 و 25 سال مورد بررسی قرار دادند.
نتایج این بررسیها نشان داد هر چه مصرف گوشت قرمز بیشتر میشود خطر سکتهی مغزی نیز افزایش مییابد.
در عوض محققان مشاهده کردند مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز خطر سکتهی مغزی را به میزان 27 درصد کاهش میدهد و جایگزین کردن پروتئینهای گیاهی این خطر را 17 درصد کاهش میدهد.
مصرف ماهی نیز همین تأثیر را دارد و در نهایت این که جذب پروتئین از طریق مصرف محصولات لبنی خطر سکتهی مغزی را بین 10 تا 11 درصد کاهش میدهد.