ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
رابطه افسردگی و روی
مصرف روی وتعادل آن در بدن، نقش مهمیدر عملکرد سیستم عصبی و پیشگیری و درمان افسردگی داردمصرف بیشتر سبزی، میوه، مغزها، حبوبات و غلات کامل، روغن زیتون، ماهی و لبنیات کم چرب در مقایسه با مصرف گوشت قرمز پرچرب، لبنیات پرچرب و روغنهای حیوانی، الگوی غذایی مناسب تری برای پیشگیری و درمان افسردگی هستند. شیوع افسردگی در افرادی که بهطور مرتب چای سبز مصرف میکنند، کمتر است، از روشهای کمک به روحیه فرد، خوردن چربی به مقدار کافی و نه زیاد است که برای این منظور باید انواع درست و مناسبی از چربیها را انتخاب کرد. افرادی که دچار افسردگی هستند بطور معمول از کافئین برای بالا بردن انرژی خود استفاده میکنند اما کافئین، سیستم عصبی را تحریک میکند بنابراین مقدار زیاد آن میتواند مانع استراحت خوب شبانه شود. ، همچنین کافئین از خواب عمیق جلوگیری کرده، و تحریک بیش از حد سیستم عصبی میتواند بهطور بالقوه باعث افزایش اضطراب شودپیروی از یک رژیم غذایی سالم، متنوع و متعادل، دریافت مواد مغذی به اندازه کافی و داشتن وزن مناسب در پیشگیری و درمان افسردگی موثر است